ACTIVITATS

Fes la teva inscripció des d’aquí

TALLER D’ALIMENTACIÓ NADALENCA “CUINANT JUNTS AMB ESPIRITUAL CHEF”

A càrrec de Javier Andrés Medvedovsky, especialista en Raw Food, cuina “crudivegana” o “cuina viva”. El Raw Food és un tipus d’alimentació que es converteix en medicina i ajuda a millorar la nostra salut gràcies als grans beneficis que ens aporta.

Cuinarem aliments en brut, vius, crus, del regne vegetal i de procedència ecològica, com ara fruites, verdures, fulles verdes, arrels, llavors, grans, llegums, fruits secs, olis, greixos, algues, flors, herbes, sals, espècies…

La seva màxima principal és: com més vida mengem, més vida tenim. Per això, l’alimentació Raw food se centra a consumir els nutrients de cada aliment en el seu estat òptim. Per això s’utilitzen processos i tècniques naturals, com ara la germinació, la deshidratació, la fermentació o la maceració. També es mol, es barreja, es filtra, es tritura, es talla…

DIMECRES 15 de DESEMBRE a les 18:00h.

SESSIONS DE PSICOTERÀPIA

Sessions d’ajut i acompanyment amb dinàmiques individuals i grupals on les persones afectades de càncer es poden expressar, reflexionar i analitzar com viuen la malaltia i els tractaments i trobin noves motivacions que els ajudin en el procés de recuperació.

Aquest any, les sessions grupals dirigides pel psicoterapeuta clínic, Ricard Diaz Mallofré, estan dedicadas a aprendre a viure el present i millorar el PLA DE VIDA.

Juliol i Agost deixem de fer les sessions grupals i només es fan les sessions individuals.

DIJOUS 17 de JUNY a les 17:30h. El Pla de Vida: Ser creadores de la nostra realitat, a càrrec del psicoterapeuta clínic Ricard Díaz Mallofré.

DIJOUS 27 de MAIG a les 17:30h. El Pla de Vida: Ser creadores de la nostra realitat, a càrrec del psicoterapeuta clínic Ricard Díaz Mallofré.

DIJOUS 15 d’ ABRIL a les 17:30h. El Pla de Vida: Ser creadores de la nostra realitat, a càrrec del psicoterapeuta clínic Ricard Díaz Mallofré.

DIJOUS 18 de MARÇ a les 17:30h. El Pla de Vida: Ser creadores de la nostra realitat, a càrrec del psicoterapeuta clínic Ricard Díaz Mallofré.

DIJOUS 18 de FEBRER a les 17:30h. El Pla de Vida: Ser creadores de la nostra realitat, a càrrec del psicoterapeuta clínic Ricard Díaz Mallofré.

DIJOUS 21 de GENER a les 17:30h. El Pla de Vida: Ser creadores de la nostra realitat, a càrrec del psicoterapeuta clínic Ricard Díaz Mallofré.

TALLERS D’ HUMOR I SALUT

Aquests tallers tenen com a objectiu enfortir la salut física i mental dels assistents, ja que el riure ens fa feliços i fa  que durant les hores que dura el taller ens deixem portar per l’energia i l’humor de la Mónica, que ens fa sortir el nen/a que portem dins i juguem i riem a cor obert, oblidant així la situació complicada de salut que estem vivint.

Un taller on podrem deixar anar les tensions del dia a dia i que ens fa recuperar la pau mental.

Vine i… Desconnecta, juga i riu !!

DIMECRES 16 de JUNY a les 17:30h. Desconnecta, juga i riu!! A càrrec de Mónica Santos,  Fundadora i directora artística de BigSmiles i  ponent  d’Honor a la 4ª Asian  Oncology  Nursing Society  Conference al 2019.

DIMECRES 19 de MAIG a les 17:30h. Desconnecta, juga i riu!! A càrrec de Mónica Santos,  Fundadora i directora artística de BigSmiles i  ponent  d’Honor a la 4ª Asian  Oncology  Nursing Society  Conference al 2019.

DIMECRES 28 d’ ABRIL a les 17:30h. Desconnecta, juga i riu!! A càrrec de Mónica Santos,  Fundadora i directora artística de BigSmiles i  ponent  d’Honor a la 4ª Asian  Oncology  Nursing Society  Conference al 2019.

DILLUNS 22 DE MARÇ a les 17:30h. Desconnecta, juga i riu!! A càrrec de Mónica Santos,  Fundadora i directora artística de BigSmiles i  ponent  d’Honor a la 4ª Asian  Oncology  Nursing Society  Conference al 2019.

TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Aquests tallers tenen com a objectiu aprendre a ser més conscients de la nostra alimentació i conèixer les propietats de diferents aliments, per així fer-ne un ús més conscient de cares a la prevenció i millora de diferents afeccions o malalties.

Us proposarem receptes senzilles i pràctiques que us ajudaran a cuinar i cuidar-vos cada dia.

DIMARTS 8 de JUNY a les 17:30h.  La xocolata i l’alzheimer a càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

DIMARTS 4 de MAIG a les 17:30h. Alimentació per cuidar el fetge, el pàncrees i la melsa a càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

DIVENDRES 9 d’ ABRIL a les 17:30h. Sopars equilibrats i ràpids a càrrec d’Anna Ferrer.

DIMARTS 9 DE MARÇ a les 17:30h. Amanides d’hivern a càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil.

DIJOUS 12 DE FEBRER a les 17:30h. La transició cap a una vida saludable a càrrec de Maria Silvina Ruiz.

TALLERS DE MEDITACIÓ

En aquestes sessions aprendrem què és la meditació, i com practicar-la.

Aprendrem també a respirar amb consciència, a aturar-nos i a sentir sense presses. Sense esperar res a canvi, tan sols deixant que el poder de la meditació es vagi instal·lant en cadascuna de nosaltres per així trobar la pau interior.

Sense adonar-te’n i gràcies a la pràctica de la meditació, el teu dia a dia canviarà i et sentiràs molt millor.

DIJOUS 22 d’ ABRIL a les 18h. El millor “JO” a través de la meditació a càrrec de Lola Toro, homeopata, acupuntora, osteòpata energètica i facilitadora de Heartfulness.

DIJOUS 8 d’ ABRIL a les 18h. El millor “JO” a través de la meditació a càrrec de Lola Toro, homeopata, acupuntora, osteòpata energètica i facilitadora de Heartfulness.

DIJOUS 25 de MARÇ a les 18h. El millor “JO” a través de la meditació a càrrec de Lola Toro, homeopata, acupuntora, osteòpata energètica i facilitadora de Heartfulness.

DIJOUS 11 de MARÇ a les 18h. El millor “JO” a través de la meditació a càrrec de Lola Toro, homeopata, acupuntora, osteòpata energètica i facilitadora de Heartfulness.

DIJOUS 4 de MARÇ a les 18h. El millor “JO” a través de la meditació a càrrec de Lola Toro, homeopata, acupuntora, osteòpata energètica i facilitadora de Heartfulness.

DIJOUS 11 de FEBRER a les 18h. El millor “JO” a través de la meditació a càrrec de Lola Toro, homeopata, acupuntora, osteòpata energètica i facilitadora de Heartfulness.

DIJOUS 4 de FEBRER a les 18h. El millor “JO” a través de la meditació a càrrec de Lola Toro, homeopata, acupuntora, osteòpata energètica i facilitadora de Heartfulness.

TALLERS D’ARTTERÀPIA

L’Artteràpia és una disciplina especilaitzada en acompanyar, facilitar i possibilitar un canvi significatiu en la persona, mitjançant les seves capacitats de creació i la utilització de recursos artístics.

Durant els mesos de gener i febrer, hem realitzat 6 sessions on-line dirigides per la Marta Aguasca, psicòloga i artterapeuta.

Del 13 de GENER al 23 de MARÇ, cada dimecres de 19 a 20h Taller d’Artteràpia: Crear, expressar-se, crèixer. A càrrec de Marta Aguasca.

Fes la teva inscripció des d’aquí