ACTIVITATS

Fes la teva inscripció des d’aquí

SESSIONS DE PSICOTERÀPIA

Sessions d’ajut i acompanyament amb dinàmiques individuals i grupals on les persones afectades de càncer es poden expressar, reflexionar i analitzar com viuen la malaltia i els tractaments i trobin noves motivacions que els ajudin en el procés de recuperació.

Aquest any, les sessions grupals dirigides pel psicoterapeuta clínic, Ricard Diaz Mallofré, ens planteja poder compartir un itinerari de coneixement  que ens ajudarà a descobrir els nostres talents, actituds i habilitats, i que a la  vegada, ens facilitaran a trobar la motivació necessària i pertinent, per estar al  costat dels altres, sense deixar de cuidar-nos i atendre’ns, i sense perdre la  nostra estima i valor personal. 

Els objectius són: Aprendre a identificar les situacions viscudes com a oportunitats  d’aprenentatge personal i vital.  Reforçar la gestió de les emocions essencials. Capacitar-nos per una adequada empatia i posar en valor  l’acompanyament a les persones que estimem.  Aprofundir en els processos de dol i descobrir part dels nostres talents. Fomentar un sistema saludable per els nostres pensaments. Integrar la metodologia de la comunicació no violenta.  I proporcionar una millora en la nostra autonomia personal.

DILLUNS 19 de DESEMBRE a les 17:30h.

SESSIONS DE KUNDALINI IOGA

El Kundalini Ioga són un sistema d’exercicis de naturalesa espiritual i física que inclouen la meditació, la respiració conscient o pranayama, les asanes i els mantres.

Ens ajudarà a millorar el funcionament de diversos sistemes del cos, a augmentar la nosatra vitalitat i autoestima, a netejar l’aparell digestiu i a enfortir el nostre sistema immunitari.

Classes presencials els dimarts a la tarda i els divendres al matí.

TOT S ELS DIMARTS A LES 17:00H

Classe de Kundalini Ioga a càrrec de Manela Cortes Jagdeesh-Kaur

CLASE EN VIVO CON JAVIER MEDVEDOVSKY creador del  proyecto Espiritualchef

“Dulces saludables para estas Fiestas”

21 de diciembre de 2022

A cargo de Javier Andrés Medvedovsky, especialista en Raw Food, cocina “crudivegana” o “cocina viva”. Raw Food es un tipo de alimentación que se convierte en medicina y ayuda a mejorar nuestra salud gracias a los grandes beneficios que nos aporta.

¡Cocinaremos alimentos en bruto, vivos, crudos, del reino vegetal y de procedencia ecológica para hacer un postre bueno y sano!

Su máxima principal es: cuanta más vida comemos, más vida tenemos. Por eso, la alimentación Raw food se centra en consumir los nutrientes de cada alimento en su estado óptimo. Por eso se utilizan procesos y técnicas naturales, como la germinación, la deshidratación, la fermentación o la maceración.


A càrrec de Javier Andrés Medvedovsky, especialista en Raw Food, cuina “crudivegana” o “cuina viva”. El Raw Food és un tipus d’alimentació que es converteix en medicina i ajuda a millorar la nostra salut gràcies als grans beneficis que ens aporta.

Cuinarem aliments en brut, vius, crus, del regne vegetal i de procedència ecològica per fer unes postres bones i sanes!

La seva màxima principal és: com més vida mengem, més vida tenim. Per això, l’alimentació Raw food se centra a consumir els nutrients de cada aliment en el seu estat òptim. Per això s’utilitzen processos i tècniques naturals, com ara la germinació, la deshidratació, la fermentació o la maceració.

21  de diciembre a las 18h.

En cada taller en el que participas, nos ayudas a seguir ayudando a personas afectadas de cáncer de mama.

Y en este caso Javier Andrés Medvedovsky, especialista en Raw Food, nos regala cada Navidad, ese increíble Taller, gracias ¡Javier!

¡Y gracias a ti por tu interés!


21  de desembre a les 18h.

A cada taller a què participes, ens ajudes a continuar ajudant a persones afectades de càncer de mama.

I en aquest cas el Javier Andrés Medvedovsky, especialista en Raw Food, ens regala cada Nadal, aquest increïble Taller, gràcies Javier!

I gràcies a tu pel teu interès!

QUIERO ASISTIR

TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Aquests tallers tenen com a objectiu aprendre a ser més conscients de la nostra alimentació i conèixer les propietats de diferents aliments, per així fer-ne un ús més conscient de cara a la prevenció i millora de diferents afeccions o malalties.

Perquè som el que mengem! I una alimentació basada en aliments poc manipulats i frescos farà que ens sentim amb més energia, que no una dieta basada en farines blanques, sucres i additius químics.

També coneixerem com ens podeu ajudar alguns “superaliments” i complements nutritius en diferents moments de la nostra vida.

Us proposarem receptes senzilles i pràctiques que us ajudaran a cuinar i cuidar-vos cada dia.

DIMECRES 9 de FEBRER a les 17:30h. A càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

DIMECRES 9 de MARÇ a les 17:30h. A càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

DIMECRES 6 d’ ABRIL a les 17:30h. A càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

DIMARTS 17 de MAIG a les 17:30h. A càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

DIMECRES 15 de JUNY a les 17:30h. A càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

Juliol i Agost no hi ha tallers.

DIMECRES 14 de SETEMBRE a les 17:30h. A càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

DIMECRES 16 de NOVEMBRE a les 17:30h. A càrrec de Pilar Sala, nutricionista especialitzada en oncologia i nutrició infantil .

TALLERS D’ HUMOR I SALUT

Aquests tallers tenen com a objectiu enfortir la salut física i mental dels assistents, ja que el riure ens fa feliços i fa  que durant les hores que dura el taller ens deixem portar per l’energia i l’humor de la Mónica, que ens fa sortir el nen/a que portem dins i juguem i riem a cor obert, oblidant així la situació complicada de salut que estem vivint.

Un taller on podrem deixar anar les tensions del dia a dia i que ens fa recuperar la pau mental.

Vine i… Desconnecta, juga i riu !!

Actualment, no tenim previst cap taller, quan en tornem a fer els penjarem aquí.

A cada taller al què participes, ens ajudes a continuar ajudant a persones afectades de càncer de mama.

Gràcies!

TALLERS DE MEDITACIÓ

En aquestes sessions aprendrem què és la meditació, i com practicar-la.

Aprendrem també a respirar amb consciència, a aturar-nos i a sentir sense presses. Sense esperar res a canvi, tan sols deixant que el poder de la meditació es vagi instal·lant en cadascuna de nosaltres per així trobar la pau interior.

Sense adonar-te’n i gràcies a la pràctica de la meditació, el teu dia a dia canviarà i et sentiràs molt millor.

Actualment, no tenim previst cap taller, quan en tornem a fer els penjarem aquí.

A cada taller al què participes, ens ajudes a continuar ajudant a persones afectades de càncer de mama.

Gràcies!

TALLERS D’ARTTERÀPIA

L’Artteràpia és una disciplina especilaitzada en acompanyar, facilitar i possibilitar un canvi significatiu en la persona, mitjançant les seves capacitats de creació i la utilització de recursos artístics.

Durant els mesos de gener i febrer, hem realitzat 6 sessions on-line dirigides per la Marta Aguasca, psicòloga i artterapeuta.

Actualment, no tenim previst cap taller, quan en tornem a fer els penjarem aquí.

A cada taller al què participes, ens ajudes a continuar ajudant a persones afectades de càncer de mama.

Gràcies!

Fes la teva inscripció des d’aquí