ACTIVITATS

Fes la teva inscripció des d’aquí

SESSIONS DE PSICOTERÀPIA

Sessions d’ajut i acompanyament amb dinàmiques individuals i grupals on les persones afectades de càncer es poden expressar, reflexionar i analitzar com viuen la malaltia i els tractaments i trobin noves motivacions que els ajudin en el procés de recuperació.

Les sessions grupals dirigides pel psicoterapeuta clínic, Ricard Diaz Mallofré, ens planteja poder compartir un itinerari de coneixement  que ens ajudarà a descobrir els propòsits vitals, i que a la  vegada, ens facilitaran a trobar la motivació necessària i pertinent, per estar al  costat dels altres, sense deixar de cuidar-nos i atendre’ns, i sense perdre la  nostra estima i valor personal. 

Els objectius són: Aprendre a identificar les situacions viscudes com a oportunitats  d’aprenentatge personal i vital.  Reforçar la gestió de les emocions essencials. Capacitar-nos per una adequada empatia i posar en valor  l’acompanyament a les persones que estimem.  Aprofundir en els processos de dol i descobrir part dels nostres talents. Fomentar un sistema saludable per els nostres pensaments. Integrar la metodologia de la comunicació no violenta.  I proporcionar una millora en la nostra autonomia personal.

ELS SEGÜENTS DILLUNS de 2024 a les 17:30h

26 de febrer 

18 de març 

29 d’abril

27 de maig

17 de juny

30 de setembre

28 d’octubre

25 de novembre

16 de desembre

SESSIONS DE KUNDALINI IOGA

El Kundalini Ioga són un sistema d’exercicis de naturalesa espiritual i física que inclouen la meditació, la respiració conscient o pranayama, les asanes i els mantres.

Ens ajudarà a millorar el funcionament de diversos sistemes del cos, a augmentar la nosatra vitalitat i autoestima, a netejar l’aparell digestiu i a enfortir el nostre sistema immunitari.

Classes presencials els dimarts a les 17:30h amb la Manela Cortés.

TOT S ELS DIMARTS A LES 17:30H

Classe de Kundalini Ioga a càrrec de Manela Cortes Jagdeesh-Kaur

TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Aquests tallers tenen com a objectiu aprendre a ser més conscients de la nostra alimentació i conèixer les propietats de diferents aliments, per així fer-ne un ús més conscient de cara a la prevenció i millora de diferents afeccions o malalties.

Perquè som el que mengem! I una alimentació basada en aliments poc manipulats i frescos farà que ens sentim amb més energia, que no una dieta basada en farines blanques, sucres i additius químics.

També coneixerem com ens podeu ajudar alguns “superaliments” i complements nutritius en diferents moments de la nostra vida.

Us proposarem receptes senzilles i pràctiques que us ajudaran a cuinar i cuidar-vos cada dia.

Dimecres de cada mes a les 17:30h

7 de Febrer

6 Març

10 Abril

8 Maig

5 Juny

18 Setembre

16 Octubre 

20 Novembre

SESSIÓ DE GIMNÀSTICA TERAPÈUTICA

Com que ens agrada veure-us saludables, àgils, i que el dia a dia no es fa feixuc, hem pensat que us podria anar bé un xic de gimnàstica terapèutica.

Els beneficis són, sobretot recuperar la mobilitat natural del cos mitjançant moviments suaus i estiraments, treballant la postura per així integrar-les en el nostre dia a dia.💪🏼

Per aquestes sessions ens acompanyarà la Montse Giró de Zenit Salut de Santa Margarita.

Es farà cada dilluns a les 10h a partir del 12 de febrer

TALLERS DE MEDITACIÓ

En aquestes sessions aprendrem què és la meditació, i com practicar-la.

Aprendrem també a respirar amb consciència, a aturar-nos i a sentir sense presses. Sense esperar res a canvi, tan sols deixant que el poder de la meditació es vagi instal·lant en cadascuna de nosaltres per així trobar la pau interior.

Sense adonar-te’n i gràcies a la pràctica de la meditació, el teu dia a dia canviarà i et sentiràs molt millor.

Actualment, no tenim previst cap taller, quan en tornem a fer els penjarem aquí.

A cada taller al què participes, ens ajudes a continuar ajudant a persones afectades de càncer de mama.

Gràcies!

TALLERS D’ARTTERÀPIA

L’Artteràpia és una disciplina especilaitzada en acompanyar, facilitar i possibilitar un canvi significatiu en la persona, mitjançant les seves capacitats de creació i la utilització de recursos artístics.

Durant els mesos de gener i febrer, hem realitzat 6 sessions on-line dirigides per la Marta Aguasca, psicòloga i artterapeuta.

Actualment, no tenim previst cap taller, quan en tornem a fer els penjarem aquí.

A cada taller al què participes, ens ajudes a continuar ajudant a persones afectades de càncer de mama.

Gràcies!

Fes la teva inscripció des d’aquí