FES-TE SOCI

AVANTATGES

Fent-te soci, tens la satisfacció de saber que estàs ajudant a una associació sense ànim de lucre, l’objectiu principal de la qual és ajudar a les persones afectades pel càncer de mama.
I com les ajudes?
Doncs amb la teva aportació podem oferir tallers i xerrades enfocades a acceptar la malaltia, a millorar l’estat de les pacients mentre estan en tractament i a recuperar-se físicament i emocionalment durant tot el procés.

Amb les quotes de socis i sòcies sabem cada any amb els diners que podem comptar i així poder planificar bé totes les accions que duem a terme durant l’any.

La teva ajuda és indispensable per seguir ajudant!!

Gràcies a les aportacions de socis o donacions puntuals, també podem oferir gratuïtament diferents teràpies i sessions d’acompanyament que les persones afectades de càncer de mama tant necessiten de manera molt assídua sobretot en diferents moments del procés.

També com a socis/es podreu gaudir de descomptes i beneficis amb botigues o serveis amb els quals tenim pactat una sèrie de descomptes per tots els amics i amigues del Grup Iris.  Al moment de fer-vos socis us fem arribar el llistat d’establiment Amics ?

Per una quota ben petita esteu fent una ajuda molt gran.

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES !! 

FEM-NOS COSTAT I AJUDA’NS A CRÉIXER

Ompliu els següents documents i retorneu-los per correu electrònic a: contacte@grupiris.cat

DESCARREGA L’ALTA DE SOCI
DESCARREGA EL FULL SEPA BANCARI