VOLUNTARIAT

Fer-se voluntari

Grup Iris és una entitat sense ànim de lucre que funciona gràcies a la col·laboració de persones voluntàries i socis/es i a les donacions de persones particulars i patrocinadors.

Des de la seva fundació, l’any 2013, el voluntariat  ha estat sens dubte un dels elements més representatius d’aquesta organització. Des de la creació de la Junta directiva, formada per persones afectades per càncer de mama que participen com a voluntàries, fins a la major part de l’activitat que l’entitat realitza es pot dur a terme gràcies a la col·laboració dels socis i voluntaris.

Per aquest motiu, per a nosaltres és molt important poder comptar amb el suport de persones voluntàries que amb la seva generosa aportació de temps ens ajuden a arribar a acomplir la nostra missió i ajudar a aquelles persones que estan passant o han passat per la malaltia.

COL·LABORA AMB NOSALTRES

Ens agradaria molt poder comptar amb la teva col·laboració perquè cada gra de sorra ens ajuda a poder continuar endavant amb aquest projecte.

Un projecte que també pot ser el teu projecte perquè és entre totes i tots que cada dia el construïm i fem que sigui possible.

És la força de sentir que tots formem part del mateix equip allò que ens dona energia per seguir aportant suport a les persones que tant ho necessiten.

CONSULTA EL PLA DE VOLUNTARIAT
CONSULTA LA GUIA DEL VOLUNTARI

Si has decidit fer-te voluntari, descarregar el següent document i retorna’l signat a: contacte@grupiris.cat

FULL DE COMPROMÍS DEL VOLUNTARI

Activitats

Cada any, GRUP IRIS participa en la diada de Sant Jordi.

Si voleu col·laborar, sempre necessitem ajuda i us estarem molt agraïdes.

Important cita per donar visibilitat a la malaltia i conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç.

La Cursa de la Dona de Figueres va començar  el 2016 amb una participació de 3.342 nenes, joves i donesi l’any 2017va aplegar 4.715 participants i un munt de col·laboradors homes en forma d’inscripcions virtuals i voluntaris.

Any rere any, la Cursa ha anat creixent, fins a la 4a edició amb 5.500 dones participants i uns 400 voluntaris/àries.

L’any 2020 a causa de la pandèmia, el nombre d’inscripcions es va veure reduït a uns 2.000 participants virtuals. Però vam seguir necessitant com sempre, els voluntaris i voluntàries per a poder organitzar-la.

Si vols participar en un esdeveniment tan gran i especial, no dubtis en venir a fer de voluntari o voluntària, la teva ajuda és primordial!!