THE GOSPEL VIU CHOIR: NON STOP GOSPEL 20

Dissabte 15 d’octubre a les 20.00 h
Teatre Municipal el Jardí

Grup Iris, l’Associació d’empordaneses afectades de càncer de mama ha organitzat un Concert solidari. L’espectacle forma part de la gira nacional de celebració dels 20 anys de carrera de The Gospel Viu Choir, que es va iniciar al Palau de la Música Catalana aquest 24 de maig del 2022.

Un concert que recull els moments més colpidors i emblemàtics de les seves anteriors produccions, un cant a la vida, una experiència de Gospel que ha marcat una època amb un estil propi i característic.

Vine a vibrar amb la música de The Gospel Viu Choir i ajuda a la causa solidària del Grup Iris, l’Associació d’empordaneses afectades de càncer de mama.

Tots els beneficis del concert van íntegrament a ajudar a persones afectades de càncer de mama i a les seves famílies.

Preu entrada 12 €.

Venda d’entrades a la seu del Grup Iris (C/ Pi i Margall, 12, de Figueres) de dilluns a dimecres de 15.00 a 20:00h. i dijous i divendres de 9 a 14:00h.

Interpretació: The Gospel Viur Choir (formació variable des de 8 fins a 30 veus), Xavier Raurich (teclat), Àngel Valentí (bateria), Tomàs Frauca (guitarra), Alexandre i Raxach (baix) | Direcció i producció: Moisès Sala | Durada: 1h 40 min