L’ESDEVENIMENT

Història

Aquest projecte neix l’any 2016 amb la voluntat de l’associació d’organitzar un petit acte esportiu adreçat a dones i nenes que volguessin dedicar un matí a la pràctica de l’esport i amb el suport del Club Atletisme Figueres es van crear dos grups, grups que enguany segueixen existint.

La 1a Cursa de la Dona Vila de Figueres va tenir lloc el 27 de novembre de 2016 amb una participació de 3.342 nenes, joves i dones, i la 2a edició, l’any 2017, va aplegar 4.715 participants i un munt de col·laboradors homes en forma d’inscripcions virtuals i voluntaris. Any rere any, les curses han anat creixent, fins a la 4a edició amb 5.500 dones participants i uns 400 voluntaris/àries.

En l’organització d’aquestes curses hem comptat amb més de 40 empreses i entitats col·laboradores i també amb lAjuntament de Figueres que ens ha donat suport econòmic i organitzatiu.

L’any 2020 i 2021, ens vam haver d’adaptar a la situació generada per la Covid-19, que no ens va permetre fer la cursa tal i com la coneixem. Per aquest motiu, Grup Iris va decidir seguir endavant i la 5a i 6a Cursa es van transformar en uns projectes virtuals, per tal de mantenir el caliu del que representa la Cursa de la Dona de Figueres.

I per fi l’any 2022, vam reprendre la Cursa en format presencial amb una assistència de prop de 4.500 dones.

El dia 5 de novembre del 2023 tindrà lloc la 8a Cursa de la Dona de Figueres!!

Estem desitjant tornar a omplir de rosa els carrers de Figueres, i tornar a sentir l’escalfor dels milers de persones que cada any aposten per la solidaritat i que gràcies a la seva inscripció podem continuar ajudant a totes les persones afectades de càncer de mama que ho necessiten.

Moltes i moltes gràcies!!

******* El proper 1 de Setembre obrirem les inscripcions online!! *******

cursa carrer
Inscriu-te !!

Edicions

6 NOV 2022 – 7a CURSA

PROPERAMENT

PROPERAMENT

PROPERAMENT

PROPERAMENT

PROPERAMENT

Veure Galeria

7a CURSA DE LA DONA DE FIGUERES – 6 de NOVEMBRE

2022

Inscriu-te a la Cursa del 2022