DONACIONS

Vols donar?

La teva ajuda és indispensable per poder seguir oferint i millorant l’assistència i el suport que donem a totes les persones afectades pel càncer de mama. I també, per poder seguir fent donacions contínues a hospitals i equips d’investigació.

Cada donació és molt important, i t’ho agraïm de tot cor!! ?

On van les donacions?

Vols fer una donació al Grup Iris, però vols saber on anirà a parar la teva aportació?

Hi ha dos grans pilars d’actuació del Grup Iris, el primer que són les TERÀPIES I TALLERS per a les nostres sòcies i socis, i el segon són les DONACIONS  a investigació i a millores d’hospitals.

Teràpies d’acompanyament i suport gratuïtes per a les nostres sòcies, entre les quals podeu trobar:

Sessions de psicoteràpia:

Amb aquesta iniciativa es pretén ajudar les persones amb càncer i els familiars a poder entendre la malaltia i a minimitzar el dolor emocional que pot produir. D’aquesta manera es pretén que les persones afectades trobin noves motivacions que els ajudin en el procés de recuperació de la malaltia a partir de dinàmiques individuals i grupals on s’exposin continguts teòrics i s’analitzi com cadascú viu el seu procés de recuperació o tractament de la malaltia.

Sessions de fisioteràpia:

Prevenir, preparar, mantenir i rehabilitar les seqüeles després el tumor són els principals beneficis d’aquestes sessions amb el fisioterapeuta.
Així, és possible condicionar el nostre cos per afrontar millor una operació d’aquest tipus, ajudar que les cicatrius, després de la intervenció, no afectin l’elasticitat de la pell, així com en els casos de limfedemes, una inflamació al braç a conseqüència de l’extirpació dels ganglis limfàtics de l’aixella.

Sessions de drenatge limfàtic:

El limfedema és l’acumulació anormal de líquid en el teixit tou a causa d’una obstrucció en el sistema limfàtic. Es produeix en el braç per la interrupció dels vasos sanguinis limfàtics a l’aixella.
És un trastorn crònic i progressiu, per la qual cosa és fonamental la seva prevenció i tractament per mantenir-lo controlat, ja que el 75% dels casos apareixen durant el primer any de la cirurgia.

Sessions d’acupuntura:

En el cas del càncer de mama, l’acupuntura pot ajudar a la qualitat de vida del pacient durant el seu tractament. Els símptomes més freqüents que es tracten amb acupuntura són nàusees, fatiga, sufocacions, mal d’articulacions i el limfedema.
Se sol tractar amb les agulles d’acupuntura de diàmetre molt fi i de vegades també amb electro-estimulació. El millor és sempre un tractament d’acupuntura abans de la sessió de quimioteràpia i fins i tot setmanalment si persisteixen els símptomes.

Sessions de teràpies integratives:

Les teràpies integratives sovint són un complement de la medicina convencional. Tracten l’aspecte físic, psíquic i emocional de la persona com un tot. Diversos estudis mostren que un percentatge elevat de persones que han sobreviscut al càncer de mama, han rebut, com a mínim, una teràpia complementària en el decurs de la malaltia.
Aquí inclouríem el reiki, la reflexoteràpia, els quiromassatges, les Flors de Bach, la reflexoteràpia podal, els tallers de treballs manuals, etc.

Pla d’alimentació saludable:

El projecte de Tallers d’alimentació saludable neix partint de la importància de transmetre i donar a conèixer tot allò que aporti més qualitat de vida tant a les persones que estan afectades de càncer de mama com a la resta de la població, a partir de la difusió de la informació necessària per a la prevenció.i amb una intencionalitat molt concreta: Conscienciar la població de la necessitat de seguir una alimentació sana i absolutament equilibrada.

Cada any fem donacions a diferents hospitals o equips d’investigació per tal de millorar l’estat de salut i anímic dels pacients, i ajudar a la investigació.

Aquest últim any vam donar a l’Hospital de Figueres diners per a poder comprar equips de suport respiratori que els calien, degut a la Covid.

L’any passat vam donar 10.000 € a la investigació a un equip d’investigació de Girona.

L’any anterior, entre altres donacions, vam col·laborar en la construcció del Jardí Terapèutic del Centre Sociosanitari Bernat Jaume de Figueres.

Donatius

DONACIONS BIZUM

Tot el que doneu a través d’aquesta aplicació serà íntegre per a l’ONG que trieu, i des d’ara ja podeu fer donacions a GRUP IRIS amb tota la seguretat i la garantia que el 100% dels vostres diners ens arribaran a nosaltres sense cap tipus de comissió ni tarifa.

COM ES FA UNA DONACIÓ AMB BIZUM?

Cada banc té un procediment semblant però amb petites diferències.

El procediment habitual és el següent:

Des de l’aplicació de la banca online, descarrega l’aplicació de Bizum i registra’t.

Hi trobaràs l’opció d’enviament de diners a una ONG o bé només enviar diners.

Si ja la tens descarregada i tens el Bizum activat, selecciona l’opció “Enviar diners”

Introdueix el nostre codi 01853 i tria l’import que vols donar. Un cop fet això et demanarà que confirmis l’enviament de l’import que has marcat al Grup Iris (confirma l’import i que ens l’envies a nosaltres!)

I en uns segons, nosaltres rebrem el vostre  donatiu.

Gràcies per col·laborar amb una bona causa!

Si necessiteu un certificat fiscal ompliu el següent formulari

SOL·LICITAR CERTIFICAT FISCAL

DONACIONS PER TRANSFERÈNCIA

Si vols fer una donació ocasional, pots fer-ho també a través d’una transferència, el nostre número de compte és el següent:

ES22 2100 0750 8702 0025 2942

Gràcies per col·laborar amb una bona causa!

Recordeu que sempre podeu fer-vos socis i així col·laborar de manera fixa amb nosaltres!!

Si necessiteu un certificat fiscal ompliu el següent formulari

SOL·LICITAR CERTIFICAT FISCAL